DayMate

2.6 (35)

Работа | 5.1MB

Описание

DayMate brengt rust in je dag. Je maakt makkelijk en snel een handig overzicht van wanneer je wat moet doen. Geen traditionele to do lijst maar met behulp van heldere iconen. De app is er voor iedereen die wel eens gebrek aan structuur of overzicht ervaart. Je houdt een overzichtelijke dagindeling.
Heb je het gevoel dat je altijd teveel dingen aan je hoofd hebt? Neem dan de regie in eigen hand en breng structuur aan in je dag met DayMate en rust in je hoofd!
VERDEEL JE DAG IN ACTIVITEITEN EN TAKEN
Deel je dag in door activiteiten aan te maken. Met subtaken als je daar behoefte aan hebt. Je kan activiteiten voor dezelfde dag aanmaken of meteen je hele week inplannen door de activiteit te herhalen op ieder gewenste dag.
SNEL EN MAKKELIJK
DayMate is simpel, eenvoudig en prikkelarm. Zie direct wat je huidige activiteit is met een duidelijk icoon en krijg een melding als een taak begint. Dankzij de handige timer weet je altijd meteen wat je moet doen - tot op de minuut nauwkeurig. Ook je rustmomenten kun je plannen.
STEUN ALS JE DAT WILT
Kun je wel een steuntje in je rug gebruiken? Stel dan je eigen begeleider of coach in, die je meteen kan bellen als het nodig is. Met DayMate Premium stuur je de begeleider een wekelijkse mailupdate en laat je weten hoe goed het met je gaat. Liever geen begeleider? Geen probleem. Ook goed.
DayMate is gemaakt door Assist Helpt , experts op het gebied van ASS en autisme. Ook voor mensen met niet aangeboren hersenletsel, beginnen dementie of in de ambulante zorg kunnen er steun aan hebben voor hun dagstructuur.
Nieuw in deze app is de uitbreiding van de iconen, mailbericht aan je begeleider, meerdere taken aanmaken. De app is er dus voor iedereen die behoefte heeft aan een vast dagritme. Heb je vragen of suggesties over DayMate? Mail ons gerust op support@daymate.nl.

Show More Less

Что нового DayMate

Bugfixes en abonnement in plaats van in-app betalingen, in de app lees je hier meer over.

Информация

Обновлено:

Версия: 1.3.0

Требования: Android 4.2 или более поздняя

Оценка

ПОДЕЛИТЬСЯ

Похожие